Válassza ki új otthonát!

Lakás eladó - - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

50 000 000 Ft

-

HSZ: 2942615 Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Kategória eladó Típus lakás Alapterület 80 m2 Szobák 1+3
ÚJÉPÍTÉSŰ ENERGIAHATÉKONY LAKÁSOK LEKÖTHETŐK SAJÁT KERTTEL!

LIGETEND Lakópark bemutatása:
Tiszaújváros kertvárosi övezetében, új utcában kerül megépítésre a látványterveken látható, modern építészeti stílusban megtervezett, a fiatal város képéhez illeszkedő sor-, iker- és láncházakból álló lakópark.

A 26 db összközműves telek mérete 359nm - 519nm között van.
A telkekre különböző alapterületű és elrendezésű, egy vagy kétlakásos lakóház építhető. A lakóházak alapterületét, elosztását igényüknek megfelelően választhatják ki a vevők a tervrajzok közül. Az ingatlanok emelt szerkezet kész állapotban kerülnek értékesítésre, így az új tulajdonosok saját ízlésük, elképzelésük szerint alakíthatják lakásuk belsejét. Külsőleg az épület teljesen befejezett, járdával, gépkocsibeállóval, kerítéssel kialakított, tereprendezett telken kerül átadásra.
A lakóházak tervezésénél figyelembe vették, hogy 2021-től „közel nulla energiaigényű épületek” kaphatnak már csak használatbavételi engedélyt. Ennek köszönhetően gazdaságosan, minimális rezsivel fenntarthatók lesznek az ingatlanok.

A lakások építése már elkezdődött az összközműves telkeken.
Az 50.000.000 Ft hirdetési árat a beruházó a kiválasztott ingatlan méretének és az egyedi igényeknek megfelelően személyes egyeztetést követően módosítja, továbbá az eladási ár magába foglalja a telek értékét is

A vásárláshoz a már meglévő vagy vállalt gyermekek után igénybe vehető a Családok Otthonteremtési Támogatása (CSOK). Ebben az esetben a vásárlás illetékmentessé válik, 5% ÁFA tartalom visszaigényelhető és felvehető az államilag kamat támogatott hitel is. A leendő vevő önerős finanszírozás esetén a vételárat a beruházás megvalósulásával arányosan, részletekben fizeti meg. Támogatások és hitelek igénybevétele esetén a fennmaradó vételárat a választott pénzintézet folyósítja. Amennyiben CSOK nélkül vásárol újépítésű ingatlant továbbra is érvényben marad az illeték megfizetésénél a korábbi szabály, mely szerint 15MFt értékhatárig illetékmentes a vétel, az azt meghaladó összegre 4% illeték fizetendő.

A látványtervek, alaprajzok, műszaki tartalom irodánkban megtekinthetők előzetes időpont egyeztetést követően. Kérem, hívjon, a felmerült kérdésekkel, szívesen állok rendelkezésére! Válasszuk ki közösen új otthonát!
Vevőink részére szolgáltatásunk díjmentes és teljeskörű mind a vásárlás, mind a hitelfelvétel terén! Teljes körű CSOK, Babaváró kölcsön, hitel ügyintézéssel, lakáskasszával, fix, forint alapú kölcsön ajánlattal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Ingatlan adatai

Irányár:50 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:lakás
Megye:Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Irányítószám:3580
Alapterület:80 m2
Szobák száma:1
Félszobák száma:3
Erkély/terasz összmérete:22 m2
Fűtés:gáz kazán
Nyílászárók:műanyag
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:újépítésű alapkivitel
Parkolás:beállóhely
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:2
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Telek terület:243 m2

Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Dévald Éva
Kelet Hon Ingatlanközvetítő Iroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

14 500 000 Ft

Eladó lakás

Tiszaladány

95 m2 3
16 900 000 Ft

Eladó lakás

Miskolc

54 m2 1
54 900 000 Ft

Eladó lakás

Tiszaújváros

68 m2 2
További hasonló hirdetések