adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Miskolc, Belváros 
Bajcsy-Zsilinszky 

Hivatkozási szám: 2374557
Adatlap: https://kelethon.hu/kelethon/ingatlan/2374557
Ingatlan adatai
Irányár: 19 999 999 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 392 157 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 51 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: fedett beállóhely
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladó a belváros szívében, a Szinvaparktól 300 méterre egy 51 m2-es, 2 szobás, igényesen felújított második emeleti szigetelt tégla lakás.

Keleti fekvésének köszönhetően napfényes, csendes, zöld panorámás lakás. A teljes vízvezeték hálózat, a nagyszobai konvektor is cserélve lett (tavasszal), a hőszigetelt műanyag nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval szereltek, új biztonsági bejárati ajtó is beépítésre került. A tágas, világos konyhából nyílik egy kamra is, ahová praktikusan a tűzhely került, de tovább lehet gondolni, tervezni, egy plafonig érő beépített szekrénnyel rengeteg helyet spórolhatunk meg a lakásban. A szobákban gyönyörű állapotú laminált parketta található, a többi helység járólappal burkolt, a falak igényesen gletteltek, festettek, a kisszoba tapétázott, amely kitűnő állapotú. A fürdőszobába új (tágas) zuhanykabin, fürdőszobaszekrények és szaniterek kerültek beépítésre, valamint a gázbojler is most lett cserélve, így vadonatúj.

Igény szerint teljesen bútorozottan is eladó jelképes felár ellenében, hogy Önöknek a dobozokból, bőröndökből tényleg csak ki kelljen pakolni a szekrénybe, vagyis be. :)

Befektetésnek is tökéletes. Kiadó albérletet rengetegen keresnek. Így, bútorozottan, gépesítve 100 ezer forintért 1 nap alatt kiadható, amiben szintén tudok segíteni.

És hogy miért jó a belváros szívében lakni?
Azért, mert minden megtalálható 1 km-es körzeten belül: óvodák, iskolák, orvosi rendelő, gyógyszertár, éttermek, bevásárlóközpontok, mind-mind gyalogosan megközelíthetőek. Busz- és villamosmegálló 50-100 méterre található, a sétálóutca is mindössze 300 méterre van. Nagyon jó lakóközösség, kedves, kulturált szomszédok, a lépcsőház rendezett, tiszta és folyamatosan karbantartott. A lakáshoz tartozik egy 3,5 m2-es pince is.

A fent részletesen kifejtett lakásfelújítási projekt több százezres-milliós tételekből áll, nem is ezzel lenne a baj! Ma egyszerűen nem talál szakembert sem vagy, ha talál jövő tavaszra kap időpontot és az idő meg pénz. Most November van. Ha addig nincs ideje várni és azon felül még nincs plusz 2-3 hónapja egy teljeskörű felújításhoz és, ha nincs kedve egy esetleges váláshoz sem a felmerülő feszültségek miatt, spóroljuk meg azt az időt és azt a pénzt. Ebbe a lakásba tényleg csak be kell költözni.

Rezsije rendkívül költséghatékony. A közös költség 6426 Ft, a gáz átalánydíja is elenyésző: 7200 Ft. Parkolás zárt udvarban, elektromos kapunyitóval.

Az ingatlan azonnal költözhető.

Díjmentes teljeskörű hitelügyintézés, lakástakarék-pénztár, CSOK, Babaváró ügyintézés, lakásbiztosítás, ügyvéd, értékbecslés, energetikai tanúsítvány. Minden egy helyen.
Képek