adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Pest megye, Biatorbágy 
 

Hivatkozási szám: 2342460
Adatlap: https://kelethon.hu/kelethon/ingatlan/2342460
Ingatlan adatai
Irányár: 88 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 502 857 Ft
Típus: ikerház
Kategória: eladó
Alapterület: 175 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 6
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: teremgarázs
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladásra kínálunk Biatorbágyon egy 175 m2-es, egyszintes, lépcső nélküli családi házat egy csendes, nyugodt kis utcában, erdő mellett, gyönyörű környezetben. Önálló, teljesen elkülönült ápolt kerttel, zöld területekkel, hangulatos borospincével, nagy terasszal két lakásos társasházban, az új építéstől teljesen elkülönült, közös fallal nem rendelkező földszintes lakóegység.

A házra jellemző a tágasság, napfényes nappali, konyha, spájz, 6 szoba, 2 külön fürdőszoba (egyikben szaunát is kapunk), a hosszú folyosót jól kihasználva került kialakításra egy beépített gardrób, aminek köszönhetően rengeteg teret nyerünk a szobákban. A helyiségek műanyagmentes burkolatokkal és nyílászárókkal vannak ellátva. A fűtött garázs távirányítós garázskapuval szerelt, úgyszintén a nagykapu is távirányítóval nyitható. A ház melegét gázfűtés biztosítja.

Biatorbágy egy szép kis város, jó infrastruktúrával rendelkezik. Jó a busz és vonatközlekedés is. A Déli pályaudvar alig több, mint 20 perc, fél óránkénti járatokkal. Továbbá az autópályára való felhajtás közelsége óriási érték, Budapest belvárosába fél óra alatt érünk be autóval. Az M1-es autópálya közvetlenül a város mellett fekszik és az M0-s is csak pár perces autóút!

Az ingatlan tehermentes, 2020. decemberében költözhető.
Ez a szerető otthon új tulajdonosára vár. Ha egy otthonos, tágas, harmonikus házat keres, akkor egyeztessünk egy időpontot a megtekintéshez, garantáltan nem fog csalódni.

Díjmentes teljeskörű hitelügyintézés, lakástakarék-pénztár, CSOK ügyintézés, biztosítás, energetikai tanúsítvány, ügyvéd.
Képek