adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Miskolc, Avas 
Nyíri Dániel 

Hivatkozási szám: 2139841
Adatlap: https://kelethon.hu/kelethon/ingatlan/2139841
Ingatlan adatai
Irányár: 11 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 216 364 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 55 m2
Fűtés: távfűtés, nem egyedi mérővel
Állapota: átlagos
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: 10
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 3 m2
Felszereltség: üres
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: biztonsági ajtó, redőny
Részletes leírás
Eladó egy 2 szobás, 55 m2-es lakás az Avason, a Nyíri Dániel utcában, egy 10 emeletes lépcsőház ötödik emeletén. Műanyag, hőszigetelt nyílászárókkal, redőnnyel, új biztonsági bejárati ajtóval védett. A lomos könnyen átalakítható egy igényes gardróbszobává, ezáltal csökkenthetjük a bútorok számát, növelve a tágas tereket a két szobában. Kelet-nyugati fekvésű, ennek köszönhetően a nap minden szakában szép világos. Fontos, hogy a lakáshoz tartozik terasz is, mely örökpanorámás. Nagyon jó lakóközösség, kedves szomszédok, a lépcsőház rendezett, tiszta és folyamatosan karbantartott.
A parkolás a ház előtt és mögött is ingyenes, valamint a közelben minden megtalálható: az egyetem 10 perc gyalog, a város 5 perc autóval és természetesen találunk a szomszédban dohányboltot is, kisebb-nagyobb boltokat, gyógyszertárat, orvosi rendelőt, óvodát, iskolát, gimnáziumot is.

Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető.

Az ár IRÁNYÁR!

Díjmentes teljeskörű hitelügyintézés, lakástakarék-pénztár, CSOK, Babaváró ügyintézés, lakásbiztosítás, ügyvéd, értékbecslés, energetikai tanúsítvány.
Képek